Performance upgrade

Filosofi / ingeniørvitenskap

 

Motorinnstilling og ytelsesoppgraderinger har lang tradisjon hos AC Schnitzer. For å være på den sikre siden, foretrekker vi å ikke trekke ut maksimal kraft, men i stedet sikre større robusthet, noe som betyr en lengre levetid på motoren.

 

Mange av våre ytelsesoppgraderinger er derfor designet for en økning i dreiemomentet i stedet for en økning i hestekrefter. Fordi dreiemoment er det du føler når du for eksempel "blir trykket tilbake i setet" når du trekker deg unna.

 

Bensin

Ytelsesoppgraderingen består av en kontrollenhet for ettermontering i kjøretøyet. Kontrollenheten sørger for at dataene blir behandlet avhengig av hastighet og gasspedalens stilling og verdiene for boosttrykk, banetrykk og luftmasse blir gitt videre til standard motorstyringsenhet. Parametrene økes litt av AC Schnitzer ytelsesøkning.

 

Dette resulterer i en modellavhengig kraftøkning på opptil 20% av motoren og øker motorens effektivitet.

 

Under utvikling sjekkes det i hvilket hastighetsområde den høyeste momentøkningen oppnås. Dette blir fulgt av en kontrollert reduksjon av de endrede parametrene for høyhastighetsområdet> 5000 o / min. Dette forhindrer at motoren overopphetes under lange, raske kjøreturer.

 

Standard beskyttelsesparametere for motoren beholdes med AC Schnitzer ytelsesoppgradering.

 

I tillegg har AC Schnitzer ytelsesøkning også omfattende tilleggsparametere for å beskytte motor og drivtog, for eksempel kaldstart og overopphetingskontroll.

 

Kald startkontroll

AC Schnitzer ytelsesoppgraderinger aktiveres bare fra ca. 1000 o / min og fra en oljetemperatur på 80 ° C.

 

Overbelastning / overopphetingskontroll

Fra en vanntemperatur på 115 ° C, reguleres effekten automatisk tilbake til serieutgangen.

 

Utførlig testet

AC Schnitzer ytelsesoppgraderinger gjennomgår omfattende testserier på løpebaner, testbenker og i daglig trafikk. Disse testseriene varer opptil 9 måneder og flere 10 000 km.

 

Garanti

 Ytelsesoppgradering installert - hva skjer med garantien?

For alle AC Schnitzer ytelsesoppgraderinger gir AC Schnitzer en garanti avhengig av hjemlandet ditt opptil 5 år og opptil 120.000 km kjørelengde på enhetene som er flyttet av motoren. For M-modeller ender denne garantien på 80 000 km. Garantien er gratis for våre kunder.

 

Dette gir deg trygghet i tilfelle en hendelse. Her kan du finne de komplette garantibetingelsene.

 

⚠️Merknader om AC Schnitzer ytelsesoppgraderinger: Generelle ytelsestall for en standard motor som er modifisert med en ytelsesoppgradering er basert på standarddataene i bilens dokumenter som kan avvike opp eller ned. Når du monterer AC Schnitzer ytelsesoppgraderinger, må du forsikre deg om at hjul- og dekkkombinasjonen har tilstrekkelig hastighet og belastningsindeks 

 

Rask levering

7 -14 dager

MVA inkludert

Norsk MVA

Sikker handel

Personvern i fokus

Kunde support

10 -17 man - lør