Vi tilbyr tuning til de aller fleste modeller. Ta kontakt for tilbud på din bil.

 

Filosofi / ingeniørvitenskap

Motor innstilling og tuning har lang tradisjon hos AC Schnitzer. For å være på den sikre siden, foretrekker vi å ikke trekke ut maksimal kraft, men i stedet sikre større robusthet, noe som betyr en lengre levetid på motoren.

Mange av våre tuninger er derfor designet for en økning i dreiemomentet i stedet for en økning i hestekrefter. Fordi dreiemoment er det du føler når du for eksempel "blir trykket tilbake i setet" når du trekker deg unna.

Bensin

Tuningen består av en kontrollenhet for ettermontering i kjøretøyet. Kontrollenheten sørger for at dataene blir behandlet avhengig av hastighet og gasspedalens stilling og verdiene for boost trykk, bane trykk og luftmasse blir gitt videre til standard motorstyrings enhet. Parametrene økes litt av AC Schnitzer ytelses økning.

 

Dette resulterer i en modell avhengig kraft økning på opptil 20% av motoren og øker motorens effektivitet.

Under utvikling sjekkes det i hvilket hastighets område den høyeste moment økningen oppnås. Dette blir fulgt av en kontrollert reduksjon av de endrede parametrene for høyhastighets området> 5000 o / min. Dette forhindrer at motoren overopphetes under lange, raske kjøreturer.

 

Standard beskyttelses parametere for motoren beholdes med AC Schnitzer ytelses oppgradering.

I tillegg har AC Schnitzer ytelses økning også omfattende tilleggs parametere for å beskytte motor og driv tog, for eksempel kaldstart og overopphetings kontroll.

Kald startkontroll

AC Schnitzer tuning aktiveres bare fra ca. 1000 o / min og fra en olje temperatur på 80 ° C.

 

Overbelastning / overopphetings kontroll

Fra en vanntemperatur på 115 ° C, reguleres effekten automatisk tilbake til serie utgangen.

 

Utførlig testet

AC Schnitzer tuning gjennomgår omfattende test serier på løpebaner, test benker og i daglig trafikk. Disse test seriene varer opptil 9 måneder og flere 10 000 km.

 

Garanti

Tuning installert - hva skjer med garantien?
For alle AC Schnitzer tuning gir AC Schnitzer en garanti avhengig av hjemlandet ditt opptil 5 år og opptil 120.000 km kjørelengde på enhetene som er flyttet av motoren. For M-modeller ender denne garantien på 80 000 km. Garantien er gratis for våre kunder.

 

NB! Merknader om AC Schnitzer tuning: Generelle ytelsestall for en standard motor som er modifisert med en tuning er basert på standard dataene i bilens dokumenter som kan avvike opp eller ned. Når du monterer AC Schnitzer tuning, må du forsikre deg om at hjul- og dekk kombinasjonen har tilstrekkelig hastighet og belastnings indeks