Monterings instruksjoner

Hvis du ikke mottar monterings instruksjoner i sendingen din, må du sende oss en mail med ønsket monterings instruks. Vi svarer alle henvendelser fortløpende og du vil motta dokumenter elektronisk på epost.

Vi tilbyr per dags dato ikke montering, men har flinke samarbeidspartnere som kan være behjelpelig med AC Schnitzer montering.

AC Schnitzer godkjenninger

Send oss en mail på post@ac-schnitzer.no. Oppgi riktig produktinformasjon, så sender vi deg TUV papirer elektronisk på epost.

Takk for at du lar oss hjelpe deg med å optimalisere bilen din med AC Schnitzer spesielle konverteringer. Godkjenningen av AC Schnitzer spesialdeler for veitrafikk er et sentralt mål for oss i utviklingen av nye komponenter, og derfor blir en stor del av våre over 2000 artikler for BMW-, MINI-, LAND ROVER- og Jaguar-kjøretøyer godkjent for veitrafikk. Dette betyr at etter fullført utviklings- og testfase besto vi omfattende tester på offisielle organisasjoner for disse delene. Vi skiller mellom:

1. EF-typegodkjenning

2. Homologerings sertifikat

3. Ekspertuttalelse

(Hvis du vil vite forskjellene, finner du definisjonene av de enkelte testsertifikatene nederst på denne siden.)

Godkjenningen av AC Schnitzer spesialdeler for veitrafikk er et sentralt mål for oss når vi utvikler nye komponenter. Registrering i kjøretøy dokumentene er ikke påkrevd hvis EF-typegodkjenningen blir gjennomført.

Delhomologiserings Sertifikatet er et offisielt dokument som tillater bruk av innstillings deler i offentlig veitrafikk innenfor rammen av (StVZO) tyske lisensregler for veitrafikk (og noen andre land). Etter installasjon eller ombygging av delen som er beskrevet i sertifikatet, må kjøretøyet presenteres for et offisielt kontrollorgan. Inspektøren bestemmer riktig installasjon og autentisiteten til delen og legger deretter inn modifikasjonen i kjøretøy dokumentene. Den offisielle operasjonelle lisensen til kjøretøyet forblir således i kraft. Del Homologisering Sertifikatet er en del av leveransen.

Godkjenningen av AC Schnitzer spesialdeler for veitrafikk er et sentralt mål for oss når vi utvikler nye komponenter. Dette er også avgjørende for utviklingen av nye aerodynamiske komponenter. Noen deler er imidlertid ikke gjenstand for godkjenning. Vi har fått utarbeidet en ekspertuttalelse for slike deler. Dette tjener til å bevise at den tilsvarende delen er i samsvar med regelverket og sier at det ikke kan forventes noen risiko når delen installeres som tiltenkt, og det er derfor delen kan brukes uten begrensning. Godkjenning av installasjonen eller monteringen er ikke nødvendig. I henhold til § 19, para. 2 StVZO operasjonstillatelsen til kjøretøyet utløper ikke.

Brukervilkår

Dette nettstedet drives av AC Schnitzer Norge. Gjennom hele nettstedet refererer begrepene “vi”, “oss” og “vår” til AC Schnitzer Norge. AC Schnitzer Norge tilbyr dette nettstedet, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester som er tilgjengelige fra dette nettstedet til deg, brukeren, betinget av at du godtar alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er angitt her.

Ved å besøke nettstedet vårt og / eller kjøpe noe fra oss, engasjerer du deg i "Tjenesten" vår og godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser ("Tjeneste vilkår", "Vilkår"), inkludert disse tilleggsvilkårene og retningslinjene referert til her og / eller tilgjengelig via hyper kobling. Disse service vilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert uten begrensning brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og / eller bidragsytere til innhold.

Les disse vilkårene for bruk nøye før du går inn på eller bruker nettstedet vårt. Ved å få tilgang til eller bruke deler av nettstedet, godtar du å være bundet av disse vilkårene for bruk. Hvis du ikke godtar alle vilkårene i denne avtalen, kan du ikke få tilgang til nettstedet eller bruke noen tjenester. Hvis disse tjeneste vilkårene betraktes som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse vilkårene for bruk.

Eventuelle nye funksjoner eller verktøy som legges til i den nåværende butikken, skal også være underlagt vilkårene for bruk. Du kan når som helst se gjennom den nyeste versjonen av vilkårene for bruk på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene ved å legge ut oppdateringer og / eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden med jevne mellomrom for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet etter publisering av endringer utgjør aksept av disse endringene.

Ved å godta disse tjeneste vilkårene, erklærer du at du er minst myndighetsalder i staten din eller provinsen din, eller at du er myndighetsalderen i staten eller provinsen du bor, og at du har gitt oss ditt samtykke til la noen av dine mindre avhengige bruke dette nettstedet.
Du kan ikke bruke produktene våre til noe ulovlig eller uautorisert formål, og du kan heller ikke, i bruken av tjenesten, bryte noen lover i din jurisdiksjon (inkludert men ikke begrenset til lov om opphavsrett).
Du må ikke overføre ormer eller virus eller noen kode av destruktiv karakter.
Brudd på eller brudd på noen av vilkårene vil resultere i en umiddelbar avslutning av tjenestene dine.

Vi forbeholder oss retten til å nekte å gi tjenester til noen, uansett årsak når som helst.
Du forstår at innholdet ditt (ikke inkludert kredittkortinformasjon) kan overføres ukryptert og involvere (a) overføring over forskjellige nettverk; og (b) endringer for å tilpasse seg og tilpasse seg tekniske krav til tilkoblende nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon krypteres alltid under overføring over nettverk.
Du samtykker i å ikke reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte noen del av Tjenesten, bruk av Tjenesten, eller tilgang til Tjenesten eller noen kontakt på nettstedet som tjenesten leveres gjennom, uten uttrykkelig skriftlig tillatelse fra oss. .
Overskriftene som brukes i denne avtalen er kun inkludert for å gjøre det lettere og vil ikke begrense eller på annen måte påvirke disse vilkårene.

Vi er ikke ansvarlige hvis informasjon som gjøres tilgjengelig på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller aktuell. Materialet på dette nettstedet er kun gitt for generell informasjon og skal ikke brukes på eller brukes som eneste grunnlag for å ta beslutninger uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer komplette eller mer aktuelle kilder til informasjon. Enhver avhengighet av materialet på dette nettstedet er på egen risiko.
Dette nettstedet kan inneholde viss historisk informasjon. Historisk informasjon er nødvendigvis ikke oppdatert og er kun gitt som referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på dette nettstedet når som helst, men vi har ingen forpliktelse til å oppdatere informasjon på nettstedet vårt. Du samtykker i at det er ditt ansvar å overvåke endringer på nettstedet vårt.

Prisene på produktene våre kan endres uten varsel.
Vi forbeholder oss retten til når som helst å modifisere eller avvikle tjenesten (eller deler eller innhold derav) uten varsel når som helst.
Vi er ikke ansvarlige overfor deg eller noen tredjepart for endringer, prisendringer, suspensjoner eller avvikling av tjenesten.

Enkelte produkter eller tjenester kan være tilgjengelige eksklusivt online via nettstedet. Disse produktene eller tjenestene kan ha begrensede mengder og kan kun returneres eller byttes i henhold til retur policy.
Vi har gjort vårt ytterste for å vise så nøyaktig som mulig the farger og bilder av produktene våre som vises i butikken. Vi kan ikke garantere at dataskjermens visning av farger vil være nøyaktig.
Vi forbeholder oss retten til, men er ikke forpliktet til, å begrense salget av våre produkter eller tjenester til noen person, geografisk region eller jurisdiksjon. Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengden av produkter eller tjenester vi tilbyr. Alle beskrivelser av produkter eller produktpriser kan endres når som helst uten varsel, etter eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å avslutte ethvert produkt når som helst. Ethvert tilbud på produkter eller tjenester på dette nettstedet er ugyldig der det er forbudt.
Vi garanterer ikke at kvaliteten på produkter, tjenester, informasjon eller annet materiale kjøpt eller innhentet av deg vil oppfylle dine forventninger, eller at eventuelle feil i tjenesten vil bli korrigert.

Vi forbeholder oss retten til å nekte bestillinger du legger inn hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller kansellere mengder kjøpt per person, per husstand eller per bestilling. Disse begrensningene kan omfatte bestillinger plassert av eller under samme kundekonto, samme kredittkort og / eller bestillinger som bruker samme fakturerings- og / eller leveringsadresse. I tilfelle vi gjør en endring i eller kansellerer en bestilling, kan vi prøve å varsle deg ved å kontakte e-post- og / eller fakturerings adressen / telefonnummeret som ble oppgitt da bestillingen ble gjort. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby bestillinger som etter vår eneste vurdering ser ut til å være plassert av forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du samtykker i å gi gjeldende, fullstendig og nøyaktig kjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp som gjøres i butikken vår. Du samtykker i å umiddelbart oppdatere kontoen din og annen informasjon, inkludert e-postadressen din, kredittkortnummer og utløpsdatoer, slik at vi kan fullføre transaksjonene og kontakte deg etter behov.

For mer informasjon, vennligst gå gjennom Retur policy.

Visst innhold, produkter og tjenester tilgjengelig via vår tjeneste kan inneholde materiale fra tredjeparter.
Tredjeparts lenker på dette nettstedet kan lede deg til tredjeparts nettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å undersøke eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten, og vi garanterer ikke og vil ikke ha noe ansvar eller ansvar for tredjeparts materiell eller nettsteder, eller for noe annet materiale, produkter eller tjenester fra tredjeparter.
Vi er ikke ansvarlige for skader eller skader knyttet til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner som er gjort i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Vennligst les nøye gjennom tredjeparts policyer og fremgangsmåter, og sørg for at du forstår dem før du inngår en transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål angående tredje parts produkter bør rettes til tredjepart.

Din innlevering av personlig informasjon gjennom butikken er underlagt vår personvernpolicy. For å se vår personvernpolicy.

Noen ganger kan det være informasjon på nettstedet vårt eller i tjenesten som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller mangler som kan relateres til produkt beskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, produkt fraktkostnader, transit tider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter eller mangler, og å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere bestillinger hvis informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted er unøyaktig når som helst uten forvarsel (inkludert etter at du har sendt inn bestillingen din) .
Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller avklare informasjon i tjenesten eller på noe relatert nettsted, inkludert uten begrensning, prisinformasjon, unntatt som loven krever. Ingen spesifisert oppdaterings- eller oppdaterings dato som er brukt i tjenesten eller på et relatert nettsted, skal tas for å indikere at all informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted er endret eller oppdatert.

I tillegg til andre forbud som angitt i vilkårene for bruk, er det forbudt å bruke nettstedet eller dets innhold: (a) for noe ulovlig formål; (b) å be andre om å utføre eller delta i ulovlige handlinger; (c) å bryte med internasjonale, føderale, provinsielle eller statlige forskrifter, regler, lover eller lokale ordinanser; (d) å krenke eller krenke våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter; (e) å trakassere, misbruke, fornærme, skade, ærekrenke, baktale, nedsette, skremme eller diskriminere basert på kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemning; (f) å sende inn falske eller villedende opplysninger; (g) å laste opp eller overføre virus eller annen type ondsinnet kode som vil eller kan brukes på noen måte som vil påvirke funksjonaliteten eller driften av Tjenesten eller av et beslektet nettsted, andre nettsteder eller Internett; (h) å samle inn eller spore andres personlige opplysninger; (i) å spam, phish, pharm, påskudd, edderkopp, gjennomsøke eller skrape; (j) for ethvert uanstendig eller umoralsk formål; eller (k) for å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til tjenesten eller ethvert relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte din bruk av tjenesten eller et relatert nettsted for brudd på noen av de forbudte bruksområdene.


Du samtykker i forsvare og holde harmløs AC Schnitzer Norge og vårt morselskap, datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere, ledere, direktører, agenter, entreprenører, lisens givere, tjenesteleverandører, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte, ufarlig for ethvert krav eller krav, inkludert rimelige advokat salær, laget av tredjepart på grunn av eller som følge av ditt brudd på disse tjeneste vilkårene eller dokumentene de inneholder ved referanse, eller ditt brudd på noen lov eller rettighetene til en tredjepart.

Du kan når som helst se gjennom den nyeste versjonen av vilkårene for bruk på denne siden.
Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte noen del av disse tjeneste vilkårene ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke nettstedet vårt jevnlig for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet vårt eller tjenesten etter publisering av endringer i disse vilkårene for bruk utgjør aksept av disse endringene.

Personvernerklæring

Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn viss informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adressen, tidssonen og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet, samler vi inn informasjon om de enkelte websidene eller produktene du ser på, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhets informasjon".

- "Informasjonskapsler" er datafiler som plasseres på enheten eller datamaskinen din og ofte inkluderer en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.
- "Logg filer" sporer handlinger som forekommer på nettstedet, og samler inn data inkludert din IP-adresse, nettleser type, Internett-leverandør, henvisnings- / utgangs sider og dato / klokkeslett.
- "Web beacons", "tags" og "pixels" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

I tillegg når du kjøper eller prøver å gjøre et kjøp gjennom nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn, fakturerings adresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkort nummer), e-postadresse og telefonnummer. Vi refererer til denne informasjonen som "Bestillings informasjon".


Når vi snakker om "Personlig informasjon" i denne personvern erklæringen, snakker vi både om enhets informasjon og ordre informasjon.

Vi bruker bestillings informasjonen som vi samler generelt for å oppfylle bestillinger plassert gjennom nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, ordne for frakt og gi deg fakturaer og / eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne ordre informasjonen til å:
- Kommuniser med deg;
- Skjerm våre bestillinger for potensiell risiko eller svindel; og
- Når du er i tråd med preferansene du har delt med oss, gi deg informasjon eller reklame knyttet til våre produkter eller tjenester.


Vi bruker enhets informasjonen som vi samler inn for å hjelpe oss med å søke etter potensiell risiko og svindel (spesielt IP-adressen din), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyse om hvordan kundene våre blar og samhandler med nettstedet, og for å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).

Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon, som beskrevet ovenfor.

Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker din personlige informasjon her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Til slutt kan vi også dele din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på stevning, søksordre eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller på annen måte beskytte våre rettigheter.

Som beskrevet ovenfor bruker vi din personlige informasjon for å gi deg målrettede annonser eller markedsførings kommunikasjoner vi mener kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du gå til Network Advertising Initiatives (“NAI”) utdannings side på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge bort målrettet reklame ved å bruke lenkene nedenfor:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

I tillegg kan du velge bort noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Allians's opt-out portal på: http://optout.aboutads.info/.

Hvis du er europeisk bosatt, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg og å be om at din personlige informasjon blir rettet, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne retten, kan du kontakte oss gjennom kontakt informasjon nedenfor.

I tillegg, hvis du er europeisk bosatt, bemerker vi at vi behandler informasjonen din for å oppfylle kontrakter vi kan ha med deg (for eksempel hvis du bestiller via nettstedet), eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor. I tillegg, vær oppmerksom på at informasjonen din vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

Når du legger inn en bestilling via nettstedet, vil vi oppbevare bestillings informasjonen din for våre poster, med mindre og til du ber oss om å slette denne informasjonen.

Vi kan oppdatere denne personvern erklæringen fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre driftsmessige, juridiske eller regulatoriske grunner.

Angrerett

Vår policy varer 14 dager. Hvis det har gått 14 dager siden kjøpet ditt, kan vi dessverre ikke tilby deg refusjon eller bytte.

For å være kvalifisert for retur må varen din være ubrukt og i samme stand som du mottok den. Den må også være i originalemballasjen.

Flere typer varer er unntatt fra retur. Forgjengelige varer som mat, blomster, aviser eller magasiner kan ikke returneres. Vi godtar heller ikke produkter som er intime eller sanitære varer, farlige materialer eller brennbare væsker eller gasser.

For å fullføre retur, krever vi en kvittering eller bevis på kjøpet.
Ikke send kjøpet tilbake til produsenten.

Når returen er mottatt og inspisert, sender vi deg en e-post for å varsle deg om at vi har mottatt den returnerte varen. Vi vil også varsle deg om godkjenning eller avvisning av refusjonen.
Hvis du blir godkjent, vil refusjonen din bli behandlet, og en kreditt vil automatisk bli brukt på kredittkortet eller den opprinnelige betalingsmåten, innen en viss mengde dager.

Hvis du ikke har fått refusjon ennå, må du først sjekke bankkontoen din igjen.
Ta deretter kontakt med kredittkortselskapet ditt, det kan ta litt tid før refusjonen din blir offisielt lagt ut.
Kontakt deretter banken din. Det er ofte litt behandlingstid før refusjon blir lagt ut.
Hvis du har gjort alt dette og fortsatt ikke har mottatt refusjonen din, kan du kontakte oss på post@ac-schnitzer.no.

Bare vanlige priser kan refunderes, dessverre kan ikke gjenstander refunderes.

Vi bytter bare ut ting hvis de er defekte eller ødelagte. Hvis du trenger å bytte den mot samme vare, send oss ​​en e-post ved hjelp av kontaktskjemaet på nettstedet og send varen din til: AC Schnitzer Norge AS, Friggs vei 11, Fjellhamar.

For å returnere produktet, bør du sende produktet til: AC Schnitzer Norge AS,

Sagbakken 47, 2009, Nordby

Du vil være ansvarlig for å betale for dine egne fraktkostnader for retur av varen. Fraktkostnader refunderes ikke. Hvis du mottar refusjon, vil kostnaden for retur frakt bli trukket fra refusjonen.Avhengig av hvor du bor, kan tiden det tar før det ut skiftede produktet når deg, variere.

Kundesenter

+47 22 12 03 30

Send oss en melding

post@ac-schnitzer.no